Usi industriale sectionale

Usi industriale sectionale montate de Novaplast reprezinta practic garantia unei investitii fiabile pe termen lung. Avand ezistenta si fiabilitate, precum si solutii tehnice perfectate in timp si izolarea termica cu un grad ridicat de eficienta,usile asigura clientilor siguranta achizitionarii unor produse durabile si de calitate.

Echipele specializate de montaj se deplaseaza oriunde in tara, fiind special instruite pentru a realiza montajul produselor comandate in cel mai scurt timp. In functie de comanda domneavoastra, termenul de livrare poate fi de cateva ore, zile sau saptamani. Pentru a va incadra in timp si pentru a comanda corect tipul de usa de care aveti nevoie, solicitati suportul reprezentantilor societatii. Numai asa veti obtine termenul de livrare cel mai rapid, avand asigurata totodata existenta unei echipe de instalare in locatie.

Instalare si intretinere:

Echipele de service si interventie , formate din tehnicieni instruiti si acreditati sa monteze si sa intretina produsele comercializate, asigura interventia prompta si sigura, in termen de 24 – 72 de ore, oriunde pe teritoriul tarii, atat pentru produsele noastre, cat si pentru alte produse.

IMPORTANT! Pentru toata durata prognozata de viata a produselor comercializate, garantam disponibilitatea pieselor necesare, indiferent daca este vorba despre un produs mai vechi sau mai nou.

Cel mai gros panou clasic de pe piata. Super pret. Termen de livrare 5-8 zile lucratoare.

usi sectionale industriale Iasi

Usile sectionale industriale sunt formate din panouri din otel, avand o grosime de 42 mm, cu grosimea tablei de 0.5 mm si umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Usile prezinta garnituri elastice si chedere dublate, pentru o izolare termica superioara, pe toate cele patru directii. Acestea sunt rezistente la schimbarile bruste de clima. Usile setionale devin practic o bariera eficienta in calea vantului, a ploilor si zapezilor. Mai mult, caldura din interior nu se pierde, coeficientul de izolare termica fiind de 0.49W/ mp*K.

Pentru domeniul industrial, s-a apelat la furnizori recunoscuti pe plan mondial. Motoarele folosite pentru usile industriale Nova sunt marca GFA Germania, toate produsele avand certificari pentru standarde de calitate in domeniu. Feroneria raspunde tuturor cerintelor de functionalitate si design de pe piata italiana, care este recunoscuta la nivel mondial pentru prelucrarea fierului. Desi toata materia prima vine din extern, avand costuri suplimentare de expeditie, datorita manoperei si a cost-controlului implementat in cadrul companiei, se pot oferta produse de calitate, la super pret! Novaplast ofera usi sectionale industriale in toata gama de pret, fapt ce permite clientilor sa aleaga fie modele de baza intr-o gama variata de culori atat pentru panouri, cat si pentru profile, fie modele speciale combinand accesorii si functionalitati.

In domeniul industrial, timpul inseamna bani. Iata dece consideram ca livrarea produselor -un timp cat mai scurt este un lucru dorit de clientii care apeleaza la noi. Astfel, termenul de livrare este de 5 zile, la poarta fabricii. Orice tip de feronerie se realizeaza pe comanda, in functie de dimensiunea necesara clientului, iar echipa noastra este atenta la fiecare milimetru. Insa, nu toate firmele care produc usi sectionale au pe stoc toate elementele necesare. Va garantam disponibilitatea pieselor necesare, indiferent daca este vorba despre un produs mai vechi sau mai nou! Pentru a va incadra in timp si pentru a comanda corect tipul de usa de care aveti nevoie, solicitati suportul reprezentantilor nostri! Numai asa veti obtine termenul de livrare cel mai rapid, avand asigurata totodata existenta unei echipe de instalare in locatie.

Descriere panou:

Usile sectionale industriale realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

Caracteristici panou:

Panoul MULTI este tratat eficient si protejat impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile realizate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibile in serie in culoarea alb-gri RAL 9002, dar si, suplimentar in culori preferentiale.Usile sectionale au lamele cu aceeasi inaltime, striatiile sunt distribuite uniform, iar casetele sunt impartite in mod egal. Astfel, imbinarile dintre panouri devin invizibile in momentul in care usa de garaj este inchisa.

Panoul MULTI: Texturi disponibile • Culori disponibile

Modele vitrari usi sectionale industriale

Pentru a imbina esteticul cu functionalitatea, pentru un design special al usii, dar si pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a avea o luminozitate sporita in spatiu, firma reuseste sa vina in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu un produs unic pe piata din punctul de vedere al pretului, dar mai ales al calitatii.Dimensiunile constructive pentru usile sectionale industriale sunt de pana la 7.000 mm lungime.

Panoul vitrat este sectionat in functie de dimensiunea usii

Se pot face panouri vitrate in orice culoare disponibila RAL, inclusiv in imitatie de lemn (pe comanda)

Panoul vitrat are camere de ranforsare separate pentru prinderea balamalelor intermediare si a suportilor pentru role

Cu o grosime a tablei de 2.5 mm, panoul vitrat are o calitate deosebita, fiind cel mai bun produs de acest gen de pe piata!

Modele vitrari cu ferestre si panouri vitrate

Vitrari complete:

Se pot realiza la comanda panouri vitrate de dimensiuni mari, recomandate pentru un design special al cladirii companiei dumneavoastra!

Panoul vitrat complet „Full Glazed” este imbinarea perfecta intre luminozitate si functionalitate.Componentele din aluminiu si cele transparente se combina pentru a crea o usa ale carei atu-uri sunt durabilitatea si iluminarea.

Panoul „Full Glazed” garanteaza atat siguranta, functionalitatea si versatilitatea, cat si esteticul spatiului dumneavoastra.

usi industriale sectionale
usi industriale sectionale

Dimensiuni maxime constructive:

3140 mm fara montant central
5000 mm cu un montant central

Componenta:

Cadru din profile de aluminiu cu grosimea de 2,5 mm
Foaie de plexiglass, rezistent UV, cu grosimea de 4mm

ATENTIE! Usa sectionala cu panouri „Full Glazed” nu suporta montarea unei usi de acces pietonal incastrata.

Tipuri de ferestre:

Rotunda, dreptunghiulara sau patrata, fereastra poate personaliza modul in care va arata usa sectionala. Daca aveti nevoie de mai multa lumina, atunci optati pentru un panou vitrat. Va oferim cel mai bun produs de acest tip de pe piata!

Usa pietonala industriala

Oferim in varianta STANDARD, 9 culori pentru profilele usilor pietonale: 6 culori pe stoc si 3 culori pe comanda. Alege ACUM culoarea profilului, Fara costuri suplimentare, ai la dispozitie 9 optiuni!

Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii, in structura panourilor, a unei usi pietonale. Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa sectionala, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa suport.

In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag. Va oferim usi pietonale cu profile vopsite, acum la pretul standard! Acestea pot fi vopsite in orice culoare RAL inclusiv imitatii lemn (doar pe comanda), astfel incat sa fie identice cu usa sectionala. Puteti alege acum culoarea profilului pentru usa pietonala, fara costuri suplimentare!

Unica in Romania, noua usa de acces pietonal anti-efractie nu este doar o solutie functionala pentru traficul de persoane, ci si un sistem eficient pentru protejarea spatiului dumneavoastra!

 1. Profile de dimensiuni mari, solide si rezistente. Imbinarea perfecta a profilelor
 2. Sistem dublu cheder – atat la interior, cat si la exterior, pentru o izolare perfecta si la nivelul usii pietonale!
 3. Singurul sistem care, prin piesele de legatura din PVC, realizate in culoarea profilului (culori RAL sau argintiu), mentine distanta constanta dintre profile si, practic, nu permite distantarea in timp a acestora, respectiv deformarea usii.

UNIC: Usi sectionale cu inchidere in 4 puncte!

Posibilitatea de a ajusta latimea usii pietonale

Usurinta in utilizare prin alegerea tipului de inchidere: 1 sau 4 puncte
Inchiderea ermetica in 4 puncte pe toata inaltimea usii
Estetica asigurata prin posibilitatea vopsirii in orice culoare RAL si imitatii de lemn
Sistem de ranforsare interior cu incuietori din otel galvanizat
Izolare optima cu 2 randuri de garnituri
Imbinare impecabila
USA ALATURATA

Modele usi alaturate

Va propunem permanent cele mai bune produse adaptate cerintelor internationale de calitate, siguranta si buget: sisteme de inchidere, izolatie termica si fonica, materiale de placare estetice si finisaje rezistente la factorii de mediu.

Usile sectionale au ajuns in ultimii ani sa fie produs favorit al clientilor din Romania. Din punct de vedere arhitectural, clientii, care au spatiu suficient si doresc sa aiba acces frecvent in interiorul cladirii sau a halei de productie, considera ca usa pietonala alaturata este solutia cea mai eleganta si eficienta.

Exista o categorie importanta de clienti care aleg sa nu integreze o usa pietonala in cadrul panourilor, avand in vedere ca usa pietonala alaturata are aceeasi utilitate. Astfel, in momentul in care este nevoie ca din incinta sa fie scoase echipamente, sau orice alte lucruri existente in interior, nu mai trebuie deschisa tot timpul usa suport.

Usile pietonale alaturate au un design armonios si seamana perfect, ca aspect, cu usile sectionale langa care se monteaza;
Usile pietonale alaturate pot fi personalizate, la cerere, cu vitrari sau cu aplicatii din inox;
Usile pietonale alaturate din otel se pot realiza in diverse culori din gama RAL sau imitatii din lemn, pe comanda.
SISTEME DE SIGURANTA

Usile sectionale industriale comercializate respecta cele mai stricte norme de siguranta.

Sistem de siguranta impotriva ruperii cablurilor

Sistemul de prevenire a accidentelor in cazul ruperii cablurilor previne accidentarea prin caderea usii si se activeaza instantaneu in momentul in care cablurile care actioneaza usa s-ar rupe. Acest sistem de siguranta impotriva ruperii cablurilor este instalat ca si STANDARD pentru toate usile sectionale industriale. Atunci cand un cablu se rupe, o lama de otel se infige automat in sina sistemului de culisare, iar in acel moment caderea usii va fi blocata.

Sistem impotriva ruperii arcurilor

Toate usile sectionale industriale sunt echipate cu arcuri de torsiune din otel galvanizat. Aceste arcuri sunt calculate individual pentru fiecare usa, fiind adaptate pentru dimensiunea, greutatea si numarul mediu de actionari zilnice. Cu un rol foarte important in siguranta utilizarii unei usi sectionale, arcurile au scopul de a tine in echilibru usa, indiferent de pozitia acesteia – inchis sau deschis, partial sau total.

Sistem anti-prindere degete, la panou

Datorita profilului unic al panourilor , nu exista pericolul prinderii accidentale a degetelor atunci cand foaia de usa este in miscare. Toata gama de usi sectionale industriale este realizata cu panouri ce prezinta acest tip de profil.

Senzorul “Safety Edge” in Cheder

Usile industriale actionate electric , care au panou de comanda automat (TS 970) pot fi dotate cu un sistem de siguranta de tip „Safety edge”. Acest sistem se monteaza la cerere, fiind compus dintr-un sensor optic instalat in cheder, care la randul sau se monteaza in cantul de jos al usii. Atunci cand fascicolul din cheder este intrerupt, ca urmare a intalnirii unui obstacol, o comanda de oprire a usii este instantaneu transmisa motorului, iar usa se blocheaza automat.

Sistem safety edge Notouch

Optional, usile industriale Nova, pot fi echipate cu un sistem safety edge notouch.Acest kit se monteaza pe panoul inferior, atat pentru usile echipate cu usa pietonala fara prag, dar si pentru clientii care vor o siguranta deplina. Senzorul isi mentine pozitia cand usa este in miscare, pentru a depista eventualeleobstacole.

Actionare manuala

Daca usa este configurata doar cu inchidere automata, manerele nu sunt necesare, dar in cazurile in care ramaneti fara curent electric, este bine ca acestea sa existe. Optional puteti achizitiona una dintre variantele de mai jos.

Actionare electrica

Fiecare usa este diferita, fiecare proiect este unic, insa toate au in comun atentia, grija si implicarea unei echipe implicate, pana la cel mai mic detaliu, sa ofere produse si servicii de calitate. Compania foloseste, ca si furnizor de motoare, leader-ul pietei: producatorul german GfA Elektromaten. Calitatea germana si standardele ridicate, sunt recomandarea noastra pentru clienti !

Inovatie

O istorie cu rezultate tehnice excelente, combinate cu o implicare permanenta in a livra cele mai inovative si rezistente produse, a facut din compania GfA un furnizor excelent pentru tipuri diferite de actionari electrice. Solutiile dezvoltate de specialistii GfA au devenit standard industrial, asa cum este dispozitivul integrat de siguranta, premiat la nivel international.

Compania RTH foloseste motoare ale producatorului german GfA Elektromaten, lider incontestabil la nivel international, pe piata de motoare industriale, de peste 60 de ani.

Model motor GfA TSE 5.24WS + T801 DEADMAN, cu panou de comanda 31AP

 • cuplu motor: 50 Nm
 • greutate maxima usa: 250 Kg
 • suprafata maxima usa: 20 m2
 • cicluri pe ora: 12 (6 pentru intervalul de temperatura +40 grade… +60 grade)
 • limitatori de cursa mecanici
 • tensiune de alimentare 1x230V
 • reductor autoblocant cu carcasa de PVC
 • actionare de urgenta cu lant ajustabil, in functie de inaltimea usii
 • bobina cu protectie termica
 • actionare cu contactori mecanici: sus (IMPULS) – stop – jos (DEADMAN)
 • unitate de comanda T801 incorporata
 • clasa de protectie: IP65 (operator)
 • temperatura de functionare: -10 grade… +60 grade

Model motor GA SE 5.24WS cu panou de comanda MO720 AUTOMATIC

 • cuplu motor: 50 Nm
 • greutate maxima usa: 250 Kg
 • suprafata maxima usa: 20 m2
 • cicluri pe ora: 12 (6 pentru intervalul de temperatura +40 grade… +60 grade)
 • limitatori de cursa mecanici
 • tensiune de alimentare 1x230V
 • reductor autoblocant cu carcasa de PVC
 • actionare de urgenta cu lant ajustabil, in functie de inaltimea usii
 • bobina cu protectie termica
 • unitate de comanda externa automata MO720 cu panou cu butoane: sus (IMPULS) – stop – jos (IMPULS)
 • oprire automata a curentului in pozitia inchis
 • testare sisteme de siguranta inainte de activare
 • clasa de protectie: IP65 operator/ IP54 unitate de comanda• temperatura de functionare: -10 grade… +60 grade

Model motor GfA SE 9.24 + WS900 DEADMAN, cu panou de comanda 31AP

 • cuplu motor: 90 Nm
 • greutate maxima usa: 400Kg
 • suprafata maxima usa: 30 m2
 • cicluri pe ora: 20 (10 pentru intervalul de temperatura +40 grade… +60 grade)
 • limitatori de cursa mecanici
 • tensiune de alimentare 3x400V
 • reductor autoblocant cu carcasa de aluminiu presurizata
 • actionare de urgenta cu lant ajustabil, in functie de inaltimea usii
 • bobina cu protectie termica
 • actionare cu contactori mecanici: sus (IMPULS) – stop – jos (DEADMAN)
 • unitate de comanda WS900 incorporata
  clasa de protectie: IP65 (operator)
 • temperatura de functionare: -10 grade… +60 grade

Model motor GfA SE 9.24 cu panou de comanda TS970 AUTOMATIC

 • cuplu motor: 90 Nm
 • greutate maxima usa: 400 Kg
 • suprafata maxima usa: 30 m2
 • cicluri pe ora: 20 (10 pentru intervalul de temperatura +40 grade… +60 grade)
 • limitatori de cursa electronici
 • tensiune de alimentare 3x400V
 • reductor autoblocant cu carcasa de aluminiu presurizata
 • actionare de urgenta cu lant ajustabil, in functie de inaltimea usii
 • bobina cu protectie termica
 • unitate de comanda externa automata TS970 cu panou cu butoane: sus (IMPULS) – stop – jos (IMPULS)
 • functie de inchidere automata
 • display digital pentru setarea functiilor
 • numarator de cicluri
 • clasa de protectie: IP65 operator/ IP54 unitate de comanda
 • temperatura de functionare: -10 grade… +60 grade

Model motor GfA SE 14.21 cu panou de comanda TS970 AUTOMATIC

 • cuplu motor: 140 Nm
 • greutate maxima usa: 600 Kg
 • suprafata maxima usa: 45 m2
 • cicluri pe ora: 16 (8 pentru
 • intervalul de temperatura +40 grade… +60 grade)
 • limitatori de cursa electronici
 • tensiune de alimentare 3x400V
 • reductor autoblocant cu carcasa de aluminiu presurizata
 • actionare de urgenta cu lant ajustabil functie de inaltimea usii
 • bobina cu protectie termica
 • unitate de comanda externa automata TS970 cu panou cu butoane: sus (IMPULS) – stop – jos (IMPULS)
 • functie de inchidere automata
 • display digital pentru setarea functiilor
 • numarator de cicluri
 • clasa de protectie: IP65 operator/ IP54 unitate de comanda
 • temperatura de functionare: -10 grade… +60 grade

Model motor GfA SE 6.65DU cu panou de comanda TS970

Motor cu deschidere rapida recomandat pentru sectii de politie si unitati de pompier

 • cuplu motor: 60 Nm
  greutate maxima usa: 300 Kg
 • suprafata maxima usa: 24 m2
 • cicluri pe ora: 20 (10
 • pentru intervalul de temperatura +40 grade… +60 grade)
 • limitatori de cursa electronici
 • tensiune de alimentare 3x400V
 • reductor autoblocant cu carcasa de aluminiu presurizata
 • actionare de urgenta cu lant ajustabil, in functie de inaltimea usii
 • bobina cu protectie termica
 • unitate de comanda externa automata TS970 cu panou cu butoane: sus (IMPULS) – stop – jos (IMPULS)
 • functie de reglare a vitezei de deschidere si inchidere
 • functie de ajustare a cuplului motor
 • functie de decelerare la deschidere si inchidere
 • functie de inchidere automata
 • display digital pentru setarea functiilor
 • numarator de cicluri
 • clasa de protectie: IP65
 • operator/ IP54 unitate de comanda
 • temperatura de functionare: -10 grade… +60 grade

Optionale Electrice:

Fotocelule

Bariera cu infrarosu opreste actionarea electrica a usii atunci cand sesizeaza un obstacol in raza de actiune a fotocelulelor. bariera fotoelectrica montata la exterior, in fata usii de garaj, opreste usa instantaneu in momentul in care apare riscul prinderii sub usa a unui corp sau obiect, ori cand este detectat un obstacol.

Coloana de fotocelule

Este recomandata in cazul usilor cu trafic foarte intens, pentru o siguranta sporita in evitarea unor accidentari.

Radar

Pentru automatizarea actionarii electrice, va recomandam instalarea unui radar care detecteaza prezenta. Acesta poate fi instalat atat la interior, cat si la exterior.

Telecomanda cu 2 sau 4 canale

Telecomanda, cu 2 sau 4 canale, sunt recomandate in cazul zonelor industriale cu mai multe usi sectionale sau in cazul in care sunt folosite si automatizari de porti.

Senzorul „Safety Edge”, in Cheder

Usile industriale actionate electric marca RTH, care au panou de comanda automat {TS 970} pot fi dotate cu un sistem de siguranta de tip „Safety edge”. Acest sistem se monteaza la cerere, fiind compus dintr-un sensor optic instalat in cheder, care la randul sau se monteaza in cantul de jos al usii. Atunci cand fascicolul din cheder este intrerupt, ca urmare a intalnirii unui obstacol, o comanda de oprire a usii este instantaneu transmisa motorului, iar usa se blocheaza automat.

Sistem Safety Edge No-Touch

Optional, usile industriale Nova, care au incorporate pietonale fara prag, pot fi echipate cu un sistem Sfaty Edge special. Acest kit se monteaza pe ultimul panou si isi mentine pozitia cand usa este in miscare, pentru a depista eventualele obstacole.

Senzor pentru usa pietonala

Pentru o siguranta sporita in cazul usilor pietonale, acest senzor este recomandat a fi instalat, deoarece nu va permite ridicarea usii sectionale in situatia in care pietonala nu este inchisa.

Selector cu cheie

In cazul in care doriti un acces securizat, puteti opta pentru montajul unui sistem mai ieftin, respectiv selectorul cu cheie. Fara cheia de acces, usa sectionala nu poate fi actionata de catre o alta persoana!

Selector cu cod

Tehnologie wirreless, fara costuri de instalare si cablaj. Acest selector cu cod este ideal pentru zonele industriale sau cladirile de birouri cu acces colectiv.

Cititor de card magnetic cu tastatura

Pentru accesul controlat pe baza de card magnetic in incinta companiei dumneavoastra, puteti alege sa montati usii sectionale un cititor de card prevazut suplimentar si cu tastatura numerica (pentru accesul pe baza de cod).

Cititor de amprenta

Pentru a fi in pas cu tendintele, compania va ofera inclusiv varianta accesului personalizat cu cititor de amprenta.

Actionare cu snur

Actionarea cu snur este indicata in situatiile in care accesul trebuie sa fie operat de pe motostivuitor.

Bucla de inductie magnetica (Detector de masa metalica)

In situatia in care deschiderea automata a usii trebuie sa fie facuta doar daca este detectat, la intrare, un utilaj sau o masina, atunci puteti alege ca si optional detectorul de masa metalica.

Lampa Semnalizare

Indica perioada de functionare (inchidere/ deschidere) a usii sectionale. Este un bun semnalizator pe timp de noapte sau in cazul actionarii simultane, de catre mai multe persoane.

Semafor Rosu/Verde ; Semafor Rosu si verde

Motarea unui semafor, in oricare din cele trei variante disponibile, este recomandata in situatiile in care trebuie regularizat traficul. In situatii complexe, va recomandam sa optati pentru un semafor dublu: rosu si verde.

Optionale Speciale:

SISTEM DE DEBLOCARE RAPIDA CU LANT SK

Acest sistem echipeaza in varianta standard toti operatorii marca GfA comercializati si este destinat actionarii usilor sectionale, in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica. Actionarea lantului se face dupa decuplarea operatorului (parghia de culoare rosie), iar re-cuplarea acestuia pe electric se face prin actionarea parghiei de culoare verde.

PANOURI DE COMANDA DEADMAN

PANOURI DE COMANDA AUTOMATIC

1. Panoul de comanda TS970 STANDARD: Acest panou de comanda cu actionare cu 3 butoane (SUS – STOP – jOS) doteaza motoarele GfA, in varianta standard.

2. Panoul de comanda TS970 SISTEM COMPLET, OPtIONAL: Acest panou de comanda este dotat suplimentar cu un buton de STOP anti-panica, comutator pentru alimentare cu energie electrica si securizare cu cheie. Este cel mai complet panou de comanda si poate fi comandat la cerere.

3. Panoul de comanda TS971C OPtIONAL: Se poate folosi pentru motoarele GfA modelele SE9.24, GFA SE14.21 si GFA SE6.65DU. Fiind o generatie noua, imbunatatita, se foloseste pentru safety edge wireless.

SISTEM MONTAJ PENTRU SPATII INGUSTE (SISTEM MONTAJ FARA SPATIU LATERAL)

Acesta este un sistem de reductie (1:1), cu lant, ce faciliteaza instalarea operatorului electric in interiorul cadrului sistemului de culisare vertical sau in laterala acestuia, atunci cand nu exista posibilitatea instalarii in aliniament cu axul usii. Este o solutie inovativa care rezolva problema montajului in spatii inguste, atunci cand nu exista spatiu lateral, folosind doar 150 mm.

SAFETY EDGE WIRELESS

Acesta este un sistem de senzori in garnitura inferioara, care trimite semnale radio catre receptorul radio al panoului de comanda. Este un sistem de siguranta care se instaleaza rapid, deoarece sistemul de comunicare radio elimina cablajele si adaptoarele specifice unui sistem safety-edge conventional (sau clasic). Se poate comanda la cerere.

DESCRIERE SISTEM:

 • Arcuri

Arcurile de torsiune sunt realizate din otel tratat prin galvanizare, pentru a putea rezista unui numar de minim 25.000 cicluri de functionare.

 • Panouri

SECTIUNE PANOU – min

Panouri cu grosimea de 42mm, izolate cu spuma poliuretanica cu densitatea de 42Kg/mc „FREE CFC”, din tabla de otel galvanizat de 0,5 mm grosime. Datorita profilului unic al panourilor , nu exista pericolul prinderii accidentale a degetelor, atunci cand foaia de usa este in miscare. Toata gama de usi sectionale este realizata cu panouri ce prezinta acest tip de profil.

Toate sistemele de culisare ale usilor industriale sunt realizate din otel tratat prin galvanizare, cu grosimea de 2 mm. Cantitatea de zinc de 240 Kg/m2, cu care sunt tratate aceste sisteme, face posibila instalarea lor si in locatii cu un grad ridicat de umezeala.

 • Profil aluminiu negru

Principala caracteristica a acestui profil este grosimea de 1,5 mm a aluminiului din care este realizat. Avantajul acestei grosimi consta in rigidizarea suplimentara pe care acest profil o ofera in cazul usilor sectionale industriale cu deschideri foarte mari.

Suportul pentru ax are o constructie speciala fiind realizat din 2 placi suprapuse de otel galvanizat, cu o grosime totala de 6 mm, pentru a putea rezista fortelor de torsiune si tractiune care apar in momentul in care foaia de usa este in miscare.

 • Tambur

Tamburii pentru infasurarea cablului sunt realizati dintr-un aliaj de aluminiu si pot rezista la forte de pana la 7250N.

 • Suport rola lateral

Suportul lateral pentru rola este realizat din otel galvanizat, cu grosimea de 2.5 mm.

 • Garnitura

Garnitura inferioara este realizata dintr-un cauciuc special (elastomer) ce isi pastreaza proprietatile la fluctuatiile mari de temperatura. Structura tubulara a garniturii permite instalarea sistemului de siguranta „Safety-edge”, fara a fi necesara schimbarea acestuia.

 • Sisteme de ridicari

Limitari tehnice pentru instalarea usilor sectionale

DIMENSIUNI SI DATE DE MONTAJ: PANOURI VITRATE, USA PIETONALA Si USA ALATURATA

Usi garaj sectionale industriale realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

Montaje usi sectionale industriale in Iasi, Bacau, Vaslui, Neamt, Botosani, Suceava

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Cookie necesare

Acestea sunt cookie-urile care ajuta la buna functionare a site-ului. Este de recomandat activarea lor.

__stripe_mid, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_logged_in_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_sec_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_test_cookie, wp-settings-2, wp-settings-time-2

Advertising

Analytics

Altele