USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

Usile de garaj realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

Usi de garaj

MODEL. TEXTURA. CULORI.
Cele 4 tipuri de panouri: SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile realizate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibile in serie in culoarea alb trafic RAL 9002, dar si suplimentar in culori preferentiale.Usile de garaj au lamele cu aceeasi inaltime, striatiile sunt distribuite uniform, iar casetele sunt impartite in mod egal. Astfel,imbinarile dintre panouri devin invizibile in momentul in care usa de garaj este inchisa.

Usi de garaj
Usi de garaj

Panouri model SINGLE

Modelul SINGLE este realizat din panouri orizontale, fiecare avand cate 2 lamele de aceeasi inaltime, cu o forma perfecta si un aspect armonios. Panoul tip sandwich, model SINGLE, este realizat din otel, izolat termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm.

Usi de garaj
Usi de garaj
Usi de garaj

Panouri model MULTI

Modelul MULTI este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, fiecare avand cate 4-5 lamele de aceeasi inaltime,impartite in mod egal. In momentul in care usa de garaj este inchisa, imbinarile dintre panouri devin practic invizibile.

Usi de garaj
Usi de garaj
Usi de garaj
Usi de garaj

Panouri model FLAT

Modelul FLAT este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, izolate termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm. Modelul FLAT poate fi personalizat la cerere si conform dorintelor fiecarui client,in proportie de 100% cu imagini FotoTapet. Astfel veti avea o usa de garaj unicat!

Usi de garaj
Usi de garaj

Panouri model FLAT

Modelul FLAT este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, izolate termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm. Modelul FLAT poate fi personalizat la cerere si conform dorintelor fiecarui client,in proportie de 100% cu imagini FotoTapet. Astfel veti avea o usa de garaj unicat!

Usi de garaj
Usi de garaj

Usi garaj cu aplicatii inox

Acum va puteti personaliza usa de garaj, astfel incat sa completati designul special al casei dumneavoastra. Va recomandam sa optati pentru aplicatii de inox si va punem la dispozitie o gama ampla de forme si modele. Daca doriti sa pastrati aceeasi geometrie pentru aplicatiile de inox in cazul in care aveti o usa
alaturata de garaj sau chiar pentru usa de intrare in vila, puteti alege, la comanda, oricare dintre variantele prezentate mai jos.

Usi de garaj
Usi de garaj

Ferestre si panouri vitrate

   Rotunda, patrata sau dreptunghiulara, fereastra poate personaliza modul in care va arata usa dumneavoastra de garaj. Daca aveti nevoie de mai multa lumina, atunci optati pentru un panou vitrat. Novaplast va ofera cel mai bun produs de acest tip de pe piata!

   NOU! O gama de ferestre cu rama din inox.

   Pentru un plus de design si utilitate, va recomandam sa va personalizati usa dumneavoastra de garaj alegand acum una dintre variantele de ferestre. Fie ca optati pentru ferestre cu rama neagra de PVC sau pentru noile modele cu rama de inox, disponibile acum in oferta, puteti alege oricare dintre formele existente: rotunde, patrate sau dreptunghiulare. Ferestrele sunt recomandate pentru a personaliza intr-un mod unicat design-ul final al usii de garaj pe care o doriti!
   Daca vrei ca in garaj sa patrunda mai multa lumina, poti alege varianta de usa sectionala cu panou vitrat. Panoul vitrat este sectionat in functie de dimensiunea usii. Se pot face panouri vitrate in orice culoare disponibila RAL, inclusiv in imitatie de lemn. Panoul vitrat are camere de ranforsare separate pentru prinderea balamalelor intermediare si a suportilor pentru role. Cu o grosime a tablei de 2.5 mm, panoul vitrat are o calitate deosebita, fiind cel mai bun produs de acest gen de pe piata!

Usi de garaj
Usi de garaj

Manere

Daca usa este configurata doar cu inchidere automata, manerele nu sunt necesare, darin cazurile in care ramaneti fara curent electric, este bine ca acestea sa existe.
Optional puteti achizitiona una dintre variantele de mai jos:
• maner tip rezidential, aplicat, culoare disponibila: negru (FOTO 1);
• maner tip industrial,ingropat, recomandat pentru usile cu dimensiuni mai mari, care necesita o actionare ferma de maner, culoare disponibila: negru (FOTO 2);
• yala rezidentialain varianta economica actioneaza sistemul de sufe metalice, care actioneaza blocareain ghidaj (Foto 3 – yala eco interior, Foto 4 -yala eco exterior);
• yala rezidentiala -in varianta aluminiu sau neagra – pentruinchiderea,in sistem manual, a garajului din exterior. Yala actioneaza pe interior sistemul de tije metalice, care actioneaza blocarea in ghidaj (FOTO 5);
• zavor pentru inchiderea din interior – pentru un plus de siguranta (FOTO 6);

Usi de garaj

Usa pietonala cu prag

   Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale. Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport. In interiorul garajului fiecare depoziteaza lucruri pe care le foloseste zilnic de mai mai multe ori. Fie ca este vorba despre o bicicleta, masina de tuns iarba sau alte echipamente, fie ca doriti sa aveti un acces mai rapid in interiorul garajului fara a deschide tot timpul usa, solutia de a integra o usa pietonala este cea mai buna. In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag. Novaplast va ofera usi pietonale cu profile vopsite, acum la pretul standard! Acestea pot fi vopsite in orice culoare RAL inclusive imitatii lemn, astfel incat sa fie identice cu usa sectionala de garaj. Puteti alege acum culoarea profilului pentru usa dumneavoastra pietonala, fara costuri suplimentare!

Unica in Romania, noua usa de acces pietonal anti-efractie nu este doar o solutie functionala pentru traficul de persoane, ci si un sistem eficient pentru protejarea spatiului dumneavoastra!

Proconstruct este singurul producator de inchideri industriale si rezidentiale din Romania care oferteaza, in varianta standard, 3 culori pentru profilele usilor pietonale.

Acum, din stoc! Contacteaza echipa de vanzari pentru o oferta personalizata.

EXPLICATIE FOTO 1: Profile de dimensiuni mari, solide si rezistente. Imbinarea perfecta a profilelor

EXPLICATIE FOTO 2: Sistem dublu cheder – atat la interior, cat si la exterior, pentru o izolare perfecta si la nivelul usii pietonale!

EXPLICATIE FOTO 3: Singurul sistem care, prin piesele de legatura din PVC, realizatein culoarea profilului (culori RAL sau argintiu), mentine distanta constanta dintre profile si, practic, nu permite distantarea in timp a acestora, respectiv deformarea usii

Usa alaturata la usa sectionala garaj

Pentru a facilita accesul in interiorul garajului,in situatia in care aveti si alte obiecte depozitate (de exemplu: bicicleta, sanie, caiac, masina de tuns iarba) sau pur si simplu pentru un acces suplimentar in anexele locuintei, va recomandam montarea unei usi alaturate.

Va propunem permanent cele bune produse adaptate cerintelor internationale de calitate, siguranta si buget: sisteme de inchidere, izolatie termica si fonica, material de placare estetice si finisaje rezistente la factorii de mediu.

Usile de garaj sectionale au ajuns in ultimii ani sa fie produs favorit al clientilor din Romania. Din punct de vedere arhitectural, clientii, care au spatiu suficient si doresc sa aiba acces frecvent in interiorul garajului, considera ca usa pietonala alaturata este solutia cea mai eleganta si eficienta. In functie de aspectul general al resedintei si mai ales a stilului folosit, exista o categorie importanta de clienti care aleg sa nu integreze o usa pietonalain cadrul panourilor, avandin vedere ca usa pietonala alaturata are aceeasi utilitate. Astfel,in momentul in care este nevoie ca din garaj sa fie scoase echipamente, biciclete, masini de tuns iarba, saniute sau orice alte lucruri depozitate in interiorul garajului, nu mai trebuie deschisa tot timpul usa garajului.

 • Usile pietonale alaturate au un design armonios si seamana perfect, ca aspect, cu usile de garaj langa care se monteaza;
 • Usile pietonale alaturate pot fi personalizate, la cerere, cu vitrari sau cu aplicatii din inox;
 • Usile pietonale alaturate din otel se pot realizain diverse culori din gama RAL sau imitatii din lemn;

Dimensiuni si date de montaj usi alaturate

Motor model TIZIANO

IMPORTANT! Integrat, motorul TIZIANO are cel mai fiabil sistem anti-strivire de pe piata! In momentul in care usa este in miscare, daca apare un obstacol, usa se opreste automat si se ridica 20 cm.

Sistem de blocare anti-efractie: Cand nu aveti curent, chiar daca folositi sistemul de deblocare manuala de urgenta a motorului,in momentul in care usa revine in pozitia inchis, motorul blocheaza instantaneu usa dumneavoastra.

Protocolul D-TRACK: Siguranta, pe primul loc! Acesta este principiul de baza din spatele tuturor operatorilor BFT, si, prin urmare, al motoarelor TIZIANO.

Sistemul de control inteligent al miscarii D-Track permite ca microprocesorul motorului sa stie pozitia si viteza exacta a usii,in orice moment. Acest lucru garanteaza o miscare neîngradita, o adaptare in mod automat la conditiile meteorologice si de uzura ale usii.

Setarea capetelor de cursa, electronic, cu Encoder: Nivelul tehnologic si fiabilitatea sistemului au facut posibil ca,in ciuda opririlor externe, motorul TIZIANO garantarea maxima de franare usa si pozitionare de precizie.

Motor model EOS 120

 • Unitate de control cu invatare automata a fortei de deschidere si inchidere
 • Encoder si sistem de control inteligent al miscarii, D-Track, care gestioneaza instalareain conditii de siguranta,in toate situatiile
 • Sina din otel galvanizat cu sistem de rulare, pentru a facilita dirijarea lantului metallic

Optionale motoare

Sistem de folocelule: Bariera cu infrarosu opreste actionarea electrica a usii atunci cand sesizeaza un obstacol in raza de actiune a fotocelulelor. Bariera fotoelectrica montata la exterior,in fata usii de garaj, opreste usa instantaneu in momentul in care apare riscul prinderii sub usa a unui corp sau obiect, ori cand este detectat un obstacol. Pentru un plus de siguranta, recomandam montarea fotocelulelor daca aveti copii sau animale de companie!

Lampa semnalizare: Indica perioada de functionare (închidere/deschidere) a usii de garaj. Este un bun semnalizator pe timp de noapte sau in cazul actionarii simultane, de catre mai multe persoane.

Sistem de deblocare manuala (yala electrica): Sistemul de deblocare manuala este extrem de utilin momentul in care nu mai aveti curent electric si nici un alt mod de accesin interiorul garajului pentru a debloca motorul.

Prelungire sina: Utila pentru usi care au o inaltime mai mare de 3 m, care se incadreaza in capacitatea maxima a motorului. In aceasta situatie se poate instala o prelungire de sina pentru motor, care va mari practic puterea acestuia de ridicare.

 

Sistemul solar ECOSOL este extrem de inovativ si se potriveste resedintelor care imbina intr-un mod armonios tehnologia de ultima generatie si protectia mediului inconjurator. Acest sistem foloseste energia solara, prin incarcarea unui acumulator, pentru a permite accesulin interiorul garajului.

 

Buton Wirelless: sunt inlaturate costurile de cablaj, iar butonul poate fi pozitionat oriunde.

Selector cu cod: Tehnologie wirreless, fara costuri de instalare si cablaj. Acest selector cu cod este ideal pentru locuintele/resedintele colective.

 

Selector cu cheie: In cazul in care doriti un acces securizat, puteti opta pentru montajul unui sistem mai ieftin, respectiv selectorul cu cheie. Fara cheia de acces, usa de garaj nu poate fi actionata de catre o alta persoana!

Usi de garaj

Telecomanda 2/4 canale: Telecomanda, cu 2 sau 4 canale, este recomandata in cazul resedintelor cu mai multe usi de garaj sauin cazulin care sunt utilizate si automatizarile de porti sau rulorurile casei dumneavoastra.

Usi de garaj sistem LEGO

Usi de garaj
Usi de garaj

Caracteristici usi de garaj sistem Lego

 • Dimensiuni maxime constructive: 3000 x 2240mm
 • Arcuri de tractiune duble, garantate la 15.000 cicluri de functionare
 • Instalare in timp record datorita numarului redus de componente si accesorii
 • Spatiu redus necesar instalarii: buiandrug de 80 mm/manual, respectiv 120 mm/electric
 • Livrare din stoc
Usi de garaj

Sistem arc-in-arc
Sistem de actionare a foii de usa bazat pe tehnica arcului de tractiune. O caracteristica de siguranta foarte importanta o constituie sistemul arc-în-arc ce impiedica desprinderea acestora, evitand astfel ranirea accidentala a unei persoane sau desprinderea foii de usa.

Scripeti cu dublu rol
Sistem de scripeti cu rol dublu: asigura o distributie uniforma a tensiunii exercitate de greutatea foii de usa asupra cablului de tractiune si are rol de siguranta,in cazul in care una din cele 2 role ale scripetelui cedeaza accidental.

Usi de garaj

Placa prindere arc
Sistemul de prindere al arcului la partea inferioara este special conceput pentru a se putea face ajustari in functie de greutatea foii de usa cu tolerante de pana la 5 Kg.

Coltar PVC
Coltarul de PVC impreuna cu profilul C au rolul de a rigidiza cadrul orizontal al usii, evitandu-se astfel miscarile in plan orizontal, ale cadrului orizontal al usii.

Usi de garaj

Ajustare a inaltimii
Sistem de fixare a sinelor de culisare ce permite ajustarea inaltimii in functie de dimensiunea buiandrugului, pana la un maxim de 380 mm.

Functionalitate de lunga durata
Arcul de tractiune este montatintre stalp si sina de culisare verticala. Acesta este prevazut in partea superioara cu o rola de antrenare a cablului de tractiune, ce asigura o functionare liniara si silentioasa a foii de usa. Totodata materialul special din care este realizata aceasta rola garanteaza o functionare de lunga durata.

Usi de garaj sistem BEST

Caracteristici usi de garaj

 • Dimensiuni maxime constructive 5000 x 3095 mm
 • Arcuri de torsiune garantate la 25.000 cicluri de functionare
 • Usile se realizeaza pe dimensiuni de comanda
 • Spatiu necesar instalarii: buiandrug de 210 mm/manual, respectiv 250 mm/electric
 • Spatiul util de trecere este acelasi cu spatiul golului de usa
Usi de garaj

Suport rola inferior
Suportul de rola inferior este prevazut cu o extensie ce poate fi actionata cu piciorul la inchiderea usii, atunci cand aceasta nu este prevazuta cu maner pentru actionare manuala. Suportul lateral pentru rola, realizat din otel galvanizat de 2 mm grosime, este in asa fel conceput astfel incat prinderea suruburilor in panou se realizeaza exact in zona ranforsarii acestuia.

Sina dubla
Sistemul de culisare cu sina dubla este realizat special pentru usile de garaj ce necesita buiandrug redus. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui sistem este aceea ca sinele de culisare ce intra in componenta sa sunt tratate cu o cantitate de zinc de 240 Kg/m2. Acest lucru face posibila instalarea sistemului siin locatii cu un grad ridicat de umezeala!

Usi de garaj

Suport rola superior
Suportul de rola superior este special conceput pentru a permite ajustari ale pozitiei rolei atunci cand conditiile de montaj impun acest lucru.

Suport rola lateral
Sistem de scripeti cu rol dublu: asigura o distributie uniforma a tensiunii exercitate de greutatea foii de usa asupra cablului de tractiune si are rol de siguranta,in cazul in care una din cele 2 role ale scripetelui cedeaza accidental.

Usi de garaj

Sistem de siguranta impotriva ruperii arcurilor
Usile de garaj pot fi dotate optional cu acest tip de sistem, ce are rolul de a opri caderea foii de usa in cazul ruperii accidentale a arcului de torsiune.

Sistem de siguranta impotriva ruperii cablurilor
Usile de garaj pot fi dotate optional cu acest tip de sistem, ce are rolul de a opri caderea foii de usa in cazul ruperii accidentale a unui cablu de tractiune.

Usi de garaj

Profilul de aluminiu negru
Principala caracteristica a acestui profil este grosimea de 1,5 mm a aluminiului din care este realizat. Avantajul acestei grosimi consta in rigidizarea suplimentara pe care acest profil o ofera in cazul usilor de garaj cu deschideri foarte mari.

Arc
Arcurile de torsiune sunt realizate din otel tratat prin galvanizare, pentru a putea rezista unui numar de minim 25.000 cicluri de functionare.

Usi de garaj

Sistem antirupere degete, la panou
Datorita profilului unic al panourilor, nu exista pericolul prinderii accidentale a degetelor atunci cand foaia de usa este in miscare. Toata gama de usi sectionale produsa este realizata cu panouri ce prezinta acest tip de profil.

Tambur
Toate componentele ce intrain alcatuirea usilor de garaj sunt testate si certificate CE.

Usi de garaj

Panou 42 mm grosime
Panourile au 42 mm grosime, sunt izolate cu spuma poliuretanica cu densitatea 42kg/mÑ “free CFC”, din tabla de otel galvanizat de 0,5 mm grosime, avand cantitatea de zinc de 270 gr/mÇ.

Arc spate
Sistem unic in Romania ce permite instalarea usilor de garaj in goluri cu buiandrug de doar 55 mm. Acest tip de sistem poate dota usi cu o greutate de maxim 340 Kg!

Dimensiuni si date montaj usa sectionala

Limitari tehnice pentru instalarea usilor sectionale

Usi de garaj
Usi de garaj
Usi de garaj

Usile reprezinta practic garantia unei investitii pe termen lung. Rezistenta si fiabilitatea, precum si solutiile tehnice perfectate in timp, izolarea termica cu un grad ridicat de eficienta, asigura clientilor nostri siguranta achizitionarii unor produse durabile. De aceea, in conditiile semnarii unui contract aditional de service, cu revizii anuale realizate de specialistii RTH sau de catre partenerii companiei, perioada de garantie acordata pentru toate usile de garaj sectionale este de 10 ani,in conditiile in care se respecta un plan stabilit de mentenanta si se incheie un contract de service.

Clientii nostri sunt multumiti de calitatea produselor. 

Solutiile pe care le oferim combina eficient functionalitatea, design-ul deosebit si necesitatea unei izolari termice la un nivel ridicat (usile ofera cel putin acelasi grad de izolare termica ca si geamul termopan). Le multumim clientilor nostri pentru increderea acordata si promitem sa-I uimim an de an cu solutiile pe care le dezvoltam si implementam!

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

USI DE GARAJ SECTIONALE

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Cookie necesare

Acestea sunt cookie-urile care ajuta la buna functionare a site-ului. Este de recomandat activarea lor.

__stripe_mid, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_logged_in_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_sec_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_test_cookie, wp-settings-2, wp-settings-time-2

Advertising

Analytics

Altele