ferestre-iasi.ro Web analytics

Copertine retractabile

Copertine retractabile Iasi

Copertine retractabile terase si balcoane cu materiale de calitate import Italia si Spania.

Instalarea de  copertine terase retractabile pe perete cu izolație- dificultatea instalării copertinei pe pereții exteriori depinde de ceea ce este făcut zidul și de ceea ce este izolat. Ancore chimice și distanțiere (de preferință aluminiu) trebuie utilizate.

Acoperirea  estetică și durabilă a balcoanelor și teraselor – montaj de copertine retractabile in Iasi la pret excelent

Instalarea copertinei de terasa pe ancorele chimice începe prin găurirea unei găuri în substrat și ajustarea lungimii tijei lipite la adâncimea găurii forate. Apoi, izolația este curatata cu ajutorul unei pompe de curățare pentru a îndepărta orice reziduu de foraj care ar putea slăbi elementul ancorat după injectare.

Montarea copertinei retractabile

pe perete izolat cu polistiren spumat, se face utilizând un conector cu manșon de plasă. Ancorarea dublă mărește forța fixării la forțele de tragere. Montarea copertinei pe perete din caramida izolată izolată cu polistiren expandat prin intermediul unui conector cu manșon de plasă. Ancorarea dublă crește rezistența de fixare la forțele de rupere .

Un manșon perforat este plasat în gaură, în care mortarul de injectare este presat cu ajutorul unui pistol. Acest lucru garantează o rezistență ridicată și asigură transferul încărcărilor de spargere, până la 2,5 tone.

În gaura pregătită cu manșon și mortar este amplasată o ancoră și este reglată cu o cheie. Decalajul dintre conul de plastic și izolație este umplut cu un adeziv de etanșare. Elementul fix este adăugat la soclul fixat astfel și prin înșurubare prin intermediul unui șurub.
Conector cu manșon de plasă

Etapele de montaj a copertinei retractabile

Găurirea găurii în sol și tăierea tijei lipite la o lungime egală cu adâncimea orificiului. Îmbinarea izolației peretelui și suflarea orificiului cu o pompă de curățare

Amplasarea în deschiderea bucșei pe forjat și apăsarea mortarului de injectare cu ajutorul pistolului. Apăsarea ancorei

Reglarea ancorei cu o cheie și umplerea cu un clei de etanșare a spațiului dintre conul de plastic și izolație Înșurubați dispozitivul de fixare cu ajutorul șurubului

  

Cere  acum oferte de pret pentru  montaj de copertine retractabile si pergole

pentru terase si balcoane in Iasi, Neamt, Bacau,Vaslui, Botosani, Suceava.

Se pot executa diferite variante de copertine retractabile fixe, copertine terase, copertine balcon, copertine retractabile mobile,copertine cu brate, marchize, pergole terase, parasolare, copertine retractabile electric, copertine balcon, copertine terasa restaurant, marchiza balcon, la preturi bune.

Montam copertine si pergole retractabile in judetele

Iasi, Botosani,Suceava, Neamt, Vaslui, Bacau

Cere o oferta de copertina sau pergola !