ferestre-iasi.ro Web analytics

Rulouri exterioare la un pret excelent in Iasi

Comercializam rulouri exterioare pentru securitate, protectie si comfort. Rulourile noastre pentru geamuri si usi sunt disponibile pentru uz comercial si industrial, fiind extrem de benefice pentru protectia intrarilor in orice cladire.

Rulourile sunt instalate la exterior, dar sunt operate manual, electric sau wireless de la interior. Ele sunt un produs extrem de functional; protejand casa sau biroul impotriva efractiei, vandalismului si furtunilor, precum si asigurand o izolare suplimentara pentru ferestre si usi, si o intimitate imediata atunci cand o doriti.

Rulourile ofera o bariera termica bidirectionala pentru ferestre si usi, protejandu-va de caldura si frig. Acestea reduc costurile de incalzire si de aer conditionat in timpul verii si previn frigul in a patrunde in locuinta, reducand costurile de incalzire pe timpul iernii. Pentru izolatie, antifonare si rezistenta, fiecare profil este umplut cu un miez durabil din poliuretan. Toate profilurile noastre au fost testate riguros pentru impact, incendiu, puterea vantului, sunet, si rezistenta termica (valori R / U) la mai multe laboratoare calificate de testare.

Design-urile atractive completeaza decorarea exterioara fara a va ascunde ferestrele, prezinta o serie de avantaje absolut necesare in orice locuinta. Rulourile exterioare protejeaza constructiile rezistente si se izoleaza in timp ce comenzile manuale sau electrice asigura o operare usoara si de incredere. Motorul electric este complet continut in axul obturatorului pentru o instalare ergonomica si ascunsa, care se potriveste perfect cu liniile decorului din locuita dumneavoastra. Motoarele sunt sigilate, deci nu necesita intretinere. Dispozitivul de control va ridica si cobora ruloul exterior cu usurinta, si puteti alege unul dintre sistemele noastre automate, wireless, pentru a opera grupuri de geamuri sau chiar intreaga locuinta in acelasi timp.

Rulourile noastre exterioare sunt fabricate din cele mai calitative materiale disponibile pe piata. Rulourile fabricate din aluminiu extrudat si laminat si sunt disponibile intr-o varietate de culori de decorare. Aceste obloane de calitate adauga frumusete si valoare casei sau afacerii dvs. Tehnologia, inovatia, experienta, selectia, serviciul personalizat si, mai presus de toate, produsele de cea mai buna calitate disponibile, definesc produsele noastre.

Va asteptam cu oferte in functie de proiect, alaturi de preturi accesibile, de producator. Livrarea si montajul sunt disponibile in judetul Iasi, dar si toate judetele din zona moldovei. Ce proiect aveti in plan?