SISTEME DE UMBRIRE

PERGOLE RETRACTABILE TERASE

Pergolă retractabilă Floper 160

Sisteme de umbrire – Nevoia de o construcție independentă, fără grinzi, care să reziste la vânturi puternice, a dus la crearea Pergolei Floper 160.

Acesta este cel mai greu sistem de Pergole – cu un profil special din aliaj de aluminiu, având mărimea 160cm x 80cm și piese metalice din oțel inoxidabil.

El poate atinge independent dimensiunea de 15,00m x 10,00m.

Estetic, este o structură care emană siguranță și soliditate.

Pergolă retractabilă Floper 120

Proiectată pentru a răspunde nevoilor pieţei, Pergola Floper 120 este un sistem cu o capacitate de extindere mai mare decât în cazul Pergolei Floper 100 şi are un design minimalist.

În structura sa sunt utilizate profile de aluminiu 120 x 60mm, în timp ce se poate acoperi în mod independent, fiind sprijinită pe perete şi de sol.

Suprafață de bază –  15,00 m; 6,00 m – extensie.

Pergolă retractabilă Floper 100

Sistem flexibil care se poate monta pe orice structură de metal sau lemn deja existentă.

Există două alternative de montaj pentru Sistemul de Pergolă Floper 100 – pe sistemul propriu de susținere sau pe o structură deja existentă – astfel încât acesta poate fi folosit pe orice design arhitectural exigent, fiind în acelaşi timp pe deplin protejat de soare şi de ploaie.

Dimensiunile pergolei pot ajunge până la 15,00m şi 10,00m, lungime care acoperă 150m2 dintr-o singură piesă!

PERGOLE BIOCLIMATICE

Skyline

Sistem complet de umbrire, gama de produse bioclimatice SKYLINE oferă protecție împotriva radiației solare, ploii și a zăpezii. Designul inovator al acestei game corespunde perfect oricărui stil arhitectural. În același timp, ajută la realizarea unor economii semnificative de energie.
Soluțiile de acoperire bioclimatice sunt capabile să regleze microclimatul mediului înconjurător sub un strat protector, creând o ventilație naturală.
Sistemul este dotat cu lame care, pe o parte, are garnituri de etanșare la închidere, oferind o protecție eficientă împotriva ploii.

Caracteristicile tehnice ale pergolei bioclimatice cu lamele de aluminiu:

 • Aliaj de aluminiu: AIMgSi – 0,5 F22;
 • Duritate: 12 Webster;
 • Grosimea minimă a vopselei: 75 μm;
 • Grosimea profilului: 1,5 mm;
 • Vopsea: Certificat în conformitate cu QUALICOAT AKZO NOBEL;
 • Lățimea lamei: 151 mm;
 • Dimensiunea coloanei: 120 x 60 x 2,5 mm;
 • Lungimea maximă a lamelor: 4 m.
 •  

Când ziua este însorită, lamele deschise îmbunătățesc confortul, creând un flux natural de aer care se deplasează în sus, iar atunci când plouă lamele se închid, apa de ploaie scurgându-se prin țevile care sunt încorporate în structura de susținere.

Alte caracteristici:

 • Sistem încorporat de colectare și evacuare a apei;
 • Posibilitatea instalării luminilor LED;
 • Motor liniar cu sistem de acționare rabatabil cu întrerupătoare electronice de deschidere și închidere a terminalului;
 • Rezistență la vânt de 100 km /h;
 • Rezistență la zăpadă;
 • Formatul este adaptabil pentru instalare în orice structură arhitecturală.
PERGOLE BIOCLIMATICE
PERGOLE BIOCLIMATICE
PERGOLE BIOCLIMATICE
PERGOLE BIOCLIMATICE

Smart Roof

Sistem independent de protecție solară, conceput pentru a oferi protecție totală împotriva luminii directe a soarelui, pergola Bioclimatică “SMART ROOF” este realizată în întregime din aluminiu. Datorită orientării lamelelor în timpul deschiderii, permite controlul complet al valorii luminii și o reciclare constantă și eficientă a aerului.

Pergola bioclimatică SMART-ROOF prezintă o opțiune funcțională și elegantă pentru a acoperi un patio, curte, cafenea în aer liber și restaurant, atrium, zone de piscină interioară, terasă cu grădină și zone de recreere în aer liber. Posibilitățile sunt infinite!

Informații tehnice:
⦁ Lamele vopsite din aluminiu de 280mm
⦁ Orientare de la 0 la 105 grade
⦁ Protecție împotriva soarelui și ploii
⦁ Retractabil, motor încorporat în cadru
⦁ Design estetic plăcut cu linii curate
⦁ Posibilitatea de a crea unități modulare
⦁ Panta minimă pentru scurgerea apei de 3% 
⦁ Rezistentă la vânt: 70 km/ora
⦁ Sarcină de zăpadă: 50 kg/mp
⦁ Suprafața maximă acoperită 40mp (lățime maximă 7,00 m, proiecție maximă 9,00 m)
⦁ Garantie 2 ani

Opțional:
– lumini cu led
– se poate umple cu spuma pentru izolare.

COPERTINE RETRACTABILE

     În portofoliul Tentrom Paradise veți descoperi o gamă variată de copertine – retractabile, cu casetă sau pentru balcon – de o calitate excepțională, la cele mai bune prețuri.

     Acestea pot fi adaptate ușor la aproape orice balcon sau terasă, clienții noștri având în plus posibilitatea de a le personaliza în funcție de culoarea materialului, dimensiunile dorite sau mecanismul de strângere (manual sau electric).

     Copertinele pot fi montate pe orizontal și pe vertical, unele dintre acestea putând fi ancorate de balustradă pentru un sprijin mai bun împotriva vântului.

     *Copertinele verticale cu ancorare la podea sunt, de obicei, preferate în zonele cu vânt.

     **Vânturile de mare intensitate pot provoca daune unei copertine extinse – de aceea, este recomandabil ca aceasta să includă un senzor de vânt pentru retractarea automată în anumite condiţii.

     Copertinele moderne pot fi construite cu capace de aluminiu și diferite tipuri de ţesături – Tentrom Paradise vă oferă pânză acrilică 100%, cu garanție de 10 ani.

COPERTINE VERTICALE BALCON

Un sistem de copertină potrivit pentru protejarea balcoanelor, în orice anotimp.

Copertinele pot fi realizate fie cu folie transparentă, fie cu material textil acrilic.

Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire

Copertine mobile cu casetă

     Având un design original, în linii simple, ca și una dintre cele mai frumoase casete de pe piață, sistemul a fost creat pentru a vă proteja de soare, în același timp protejându-se pe sine.

     Un sistem de copertine cu brațe retractabile, a cărui structură permite închiderea acestora – astfel asigurând protejarea materialului și menținerea acestuia în bune condiții.

     Combinația de profile este concepută astfel încât caseta să aibă în același timp un suport puternic, suporți reglabili pentru brațe, un sprijin pentru ax și un sistem de autocurățare a pânzei.

     Astfel, când este deschisă, caseta vă protejează pe dumneavoastră, în timp ce, atunci când este închisă, aceasta protejează brațele, motorul și pânza, creând astfel condițiile pentru o bună funcționare timp de mulți ani.

Informații tehnice:

     Se poate amplasa pe zid și pe marchiză.

     Pânza acrilică este o opțiune potrivită pentru o mai bună funcționare.

     Dimensiuni casetă de perete închisă: 250mm x 200mm.

     Dimensiuni casetă de marchiză închisă: 350mm x 250mm.

Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire

Copertine retractabile

     Un sistem unic cu suport independent de acoperire și umbrire a suprafețelor. Este disponibil în totalitate – asamblat sau în componente.

     Descoperiți cel mai răspândit sistem de copertină cu brațe retractabile, ce oferă un grad sporit de flexibilitate la amplasare – aceasta realizându-se prin sprijinirea doar pe suporții proprii.

     Brațele sistemului sunt montate pe o bară de 40mm x 40mm, permițând prinderea pe perete acolo unde dorim. Dimensiunile copertinei sunt de 7m, cu o deschidere de 3,50m.

     *Pentru copertine cu deschideri mai mari de 3,50 se vor monta suporți separați de prindere a brațelor retractabile.

     Valorificând know-how-ul K.H. FLOROS în mecanisme, brațe, contragreutăți, suporți pentru brațe și suporți de sprijin, am creat cea mai bună bară de pe piață.

     Copertinele retractabile pot fi automatizate (electrice) sau manuale.

     Copertinele electrice sunt operate de un motor ascuns în interiorul barei de roluire a copertinei. Astfel, brațele copertinei se deschid și închid la simpla atingere a unei telecomenzi fără fir sau a unui comutator montat pe perete.

Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire

PERGOLA BALLON

Un sistem de umbrire ideal ce se poate monta pe terase, Pergola Balloon se poate instala pe propriul schelet de aluminiu sau pe o pergolă de lemn deja existentă.

Materialul Pergolei oferă protecție UV și este impermeabil, ignifugat, disponibil într-o gamă vastă de culori.

Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire

MARCHIZE

     O gamă variată de marchize, marchize retractabile, marchize de terase și marchize pentru balcon de foarte bună calitate – toate la prețuri imbatabile.

     Toate produsele sunt personalizabile – cu alte cuvinte, vă puteți alege culoarea materialului, dimensiunile dorite, ca și mecanismul de strângere (manual sau electric).

     Rezistente la intemperii, marchizele sunt un mod facil de acoperire și protecție pentru orice suprafață – de la 0,5m până la 5,50m – cu o rază de proiecție de la 0,5m la 1,50m.

     Realizate din aluminiu și PVC, acestea oferă posibilitatea de construcție a șapte tipuri diferite și un tip greu (cu profile de aluminiu diferite), oferind astfel acoperire pentru orice nevoie (marchize de balcon și de terasă).

Marchize mobile

     Rezistente la intemperii, marchizele mobile sunt un mod facil de acoperire și protecție pentru orice suprafață – de la 0,5m până la 5,50m – cu o rază de proiecție de la 0,5m la 1,50m.

     Realizate din aluminiu și PVC, acestea oferă posibilitatea de construcție a șapte tipuri diferite și un tip greu (cu profile de aluminiu diferite), oferind astfel acoperire pentru orice nevoie (marchize de balcon și de terasă).

     Pentru a oferi posibilitatea de deschidere și închidere – pe lângă modul clasic prin cordon – prin mecanism și manivelă sau prin motor, a fost construită o cutie specială de mișcare destinată acestora.

     Unul dintre marile avantaje ale marchizelor mobile este posibilitatea de a coexista cu toate mijloacele de acoperire (pânză, PVC).

     Mai mult, partea de construcție oferă studiu pentru construcții speciale cum ar fi tuneluri, cadre și marchize.

     Informații tehnice: Calculul suprafeței mijlocului de învelire necesar pentru construcția sau reparația unei curbe se calculează astfel:

[(2 x coborâre + ax) x (2 x coborâre)]

Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire

Marchize mobile semirotunde

Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire
Sisteme de umbrire

RULOURI SCREEN ZIP

     Ce trebuie sa stim despre sistemul Screen Universal Zip ?!

     Rulourile exterioare screen universal ZIP sunt destinate umbririi ferestrelor, vitrinelor, fatadelor de sticla ale cladirilor sau pentru inchiderea laterala a pergolelor.

     Este un sistem vertical , dezvoltat pentru utilizarea la exterior, cu rol in a asigura confortul termic si vizual al spatiului interior, intimitatea si functioneaza ca o bariera de praf, o bariera impotriva insectelor, a vantului si a ploii. Dimensiunea, forma profilelor si gama de materiale disponibila fac ca acest produs sa poate fi utilizat pe fata cladirilor rezidentiale, al cladirilor de birou sau al celor comerciale.

     Sistemul lateral de tip zip asigura o fixare perimetrala a materialului, rezistenta la vant, o umbra completa si uniforma pe intreaga suprafata de sticla. Ruloul poate fi lasat pe orice pozitie intermediara si poate fi controlat permanent.

     Sistemul este compus dintr-o caseta superioara, profil inferior si ghidaje laterale din aluminiu extrudat. Materialul sunworker (panza) este realizat dupa o tehnologie inovativa care combina tesatura firelor din polyester de inalta rezistenta de alte fibrele de legatura ce permit o deplasare independenta, astfel ca absoarbe si distribuie diferit, energia mecanica de pe material. Finisajul ambelor fete este reprezentat de un lac protector impotriva razelor UV, care are rolul de a pastra culoarea originala timp indelungat si permite o curatare usoara a suprafetelor. Permite controlul la distanta si integrarea pe sisteme de casa inteligenta.

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Sisteme de umbrire

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Cookie necesare

Acestea sunt cookie-urile care ajuta la buna functionare a site-ului. Este de recomandat activarea lor.

__stripe_mid, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_logged_in_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_sec_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_test_cookie, wp-settings-2, wp-settings-time-2

Advertising

Analytics

Altele