ferestre-iasi.ro Web analytics

Tamplarie PVC – sisteme moderne de tamplarie Novaplast Iasi

Novaplast Iasi – suntem printre principalele companii din Iasi ce livreaza si monteaza sisteme diverse de tamplarie PVC.

✔️ Experienta de 13 ani in domeniu ne recomanda in montajul oricarui sistem de tamplarie, atat clasice cat si moderne,

🏠

Sunt oferite servicii de consiliere, livrare si montaj pentru sistemele de tamplarie pvc, geamuri si usi, atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara tarii , in Europa.

➡️ Sisteme de tamplarie PVC de calitate furnizate de la producatori consacrati si de renume din Romania si din afara tarii furnizate si montate in Iasi si in zona Moldovei.

Sistemele de profile la tamplarie PVC Iasi sunt :

– Salamander

– Rehau

– Gealan

➡️ Feronerie folosita la tamplaria PVC Iasi:

Maco

Roto

Sticla : Saint-Gobain.

➡️ Geam termopan realizat in fabrici moderne cu tehnologie de generatie noua, ceea ce asigura realizarea unei tamplarii Pvc de calitate.

tamplarie iasi
tamplarie PVC Iasi

Tamplaria PVC Novaplast este oferita cu  montaj in Iasi si in judetele invecinate .

Geamurile comercializate au un grad ridicat de functionalitate. Tamplaria PVC se poate utiliza cu succes la oricare proiect de cladiri noi, la modernizari sau renovari.

Tamplaria PVC Novaplast Iasi – incearca sa acopere toate cerintele de la beneficiari sau constructori, acestea fiind cat mai complexe din punct de vedere tehnic, estetic sau economic.

➡️ Avantajele oferite la tamplaria PVC Novaplast Iasi se pot verifica inainte de demararea proiectului. Drept dovada este increderea acordata de mii de clienti multumiti : case,apartamente, scoli, gradinite, sedii de birouri, hoteluri, pensiuni retaileri de marime internationala etc.  Toate aceste proiecte realizate recomanda Novaplast ca un partener de incredere in piata  de tamplarie PVC in Iasi.

tamplarie pvc iasi

Tamplarie PVC  Novaplast :

– Geamuri si Usi rezidetiale din tamplarie PVC cu montaj in Iasi

-Usi culisante si usi osciloculisante la tamplaria PVC

-Tamplarie PVC placata in exterior cu aluminiu

-Tamplarie PVC cu destinatie comerciala

-Tamplarie PVC cu destinatie industriala

-Tamplarie PVC cu destinatii speciale.

Sistemele de profile la geamuri si usi oferite la tamplaria PVC  au mai multe variante constructive :

-profile PVC 5 camere 74 mm

-profile PVC 5 camere 82 mm

-profile pvc 6 camere 100 mm.

Grosimea peretilor exteriori la profile este de 3 mm.

Tamplarie Pvc Iasi

Toate variantele comercializate la tamplaria PVC Iasi contin agrement tehnic si au marcaj CE, si la ferestre cat si la usi.

O tamplarie PVC de calitate necesita si un montaj de calitate, lucru ce se realizeaza cu un personal de specialitate bine instruit, cu experienta temeinica, si prin folosirea de echipamete si consumabile de montaj specializate conform cataloagelor tehnice de montaj.
Un lucru important este dezvoltarea unei consilieri si asistenta de calitate ridicata pentru clienti. Reprezentantii tehnici si de vanzari Novaplast au o experienta complexa in domeniul tamplariei PVC. Acestia impreuna cu beneficiarii pot sa aleaga cele mai bune variante.

☎️ 0749822524 ✔️ Iasi