USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

Cel mai inovativ model de usi rezidentiale de intrare in vila! Modelul TOP

In premiera, compania va oferteaza cel mai nou model de usi rezidentiale de intrare in vila, varianta TOP, o solutie inovatoare si sigura, pentru a va proteja locuinta de orice incercari de patrundere prin efractie.  Va propunem permanent cele bune produse adaptate cerintelor internationale de calitate, siguranta si buget: sisteme de inchidere, izolatie termica si fonica, materiale de placare estetice si finisaje rezistente la factorii de mediu.

Fiind vorba despre o usa de intrare in resedinta, un aspect foarte important il constituie faptul ca tocul trebuie sa fie izolat termic. Varianta TOP comercializata este un produs care corespunde celor mai severe cerinte de calitate si confort, la nivel international, fiind de asemenea unul dintre putinele produse de pe piata care permit folosirea unui toc de otel izolat termic.

USI METALICE INTRARE VILA
USI METALICE INTRARE VILA

CERE AJUTORUL SPECIALISTILOR

     Usa de intrare in vila trebuie sa fie functionala si decorativa, asortata, adaptata stilului amenajarii, conferind in acelasi timp siguranta, izolarea fonica si termica necesare, functionalitatea spatiului delimitat de acestea, precum si rezistenta in timp. Alegerea usii unei locuinte este o etapa foarte importanta si deloc usoara in momentul in care ne amenajam casa. Fiind achizitii care se fac pe termen lung, usile – atat cele de interior, de exterior, cat si cele de garaj – trebuie alese in asa fel incat sa se tina cont de o serie de aspecte, cum ar fi: materialul si, nu in ultimul rand, designul, mai ales ca usile nu mai au demult doar rol functional, de separare si unire a spatiilor, ci au si un insemnat aport din punct de vedere estetic.

     Usa dumneavoastra de acces in locuinta trebuie in primul rand sa fie in ton cu arhitectura casei. Designul este un criteriu important, insa la achizitionarea lor ar trebui sa se urmareasca mai ales calitatea. Protectia fonica, izolarea termica sau rezistenta in timp sunt beneficii pe care le ofera doar un produs de buna calitate.

CERE AJUTORUL SPECIALISTILOR

     Poate v-ati gandit mai putin la faptul ca o alegere inteleapta a tamplariei atrage dupa sine plati mai mici la facturi, deoarece pierderile de caldura ale unei case sunt in proportie de peste 43% prin usi si ferestre. In termeni tehnici, izolarea fonica si termica este data de gradul de acoperire in interiorul usii cu spuma poliuretanica sau a stratului izolant de lemn sau vata minerala. In ceea ce priveste grosimea foii de usa, pentru case grosimea indicate este de peste 50mm. Din punct de vedere al rezistentei fonice este indicat ca usa sa aiba min. 24db. Tocaria trebuie sa fie nedeformabila, cu balamalele estetice si de calitate, de preferat din otel.

     Factorii care trebuie luati in calcul la achizitionarea unei usi sunt strans legati, in primul rand, de destinatia acesteia.

     De exemplu, in cazul unei usi de intrare in casa conteaza rezistenta la intemperii, pe cand la o usa de interior, acest lucru nu este necesar.

CERE AJUTORUL SPECIALISTILOR

     Momentul deciziei tipului de usa necesar si a furnizorului este premergator altor decizii cu privire la amenajarea casei, deoarece implica anumite detalii constructive necesare in fluxul etapelor amenajarii, are rol semnificativ in armonia creata si, nu in ultimul rand, constituie un buget important ce trebuie alocat. Usile nu vor fi schimbate o data la 2-3 ani, de aceea, primul sfat pe care echipa il ofera clientilor sai este sa aleaga usa de intrare in resedinta inainte de toate celelate finisaje. Pentru ca o usa de intrare buna pentru casa dumneavoastra trebuie sa fie o usa securizata antiefractie, rezistenta la intemperii si raze UV, cu vizor si yala tip seif, feronerie rezistenta la conditiile meteo din regiunea in care locuiti, cu garantie si asistenta tehnica din partea furnizorului.

     Nu uitati ca, fara o intretinere periodica a sistemului, pot aparea disfunctionalitati si, mai tarziu, blocaje sau zgomote neplacute.

USI METALICE INTRARE VILA

INFORMATII TEHNICE

Tipuri de deschidere pentru usile rezidentiale:

Usi Metalice Intrare Vila
Usi Metalice Intrare Vila

ALEGE USA POTRIVITA

     Usile rezidentiale de exterior se asorteaza ca finisaj/culoare/textura cu tamplaria ferestrelor. Daca pentru ferestre ati ales o tamplarie de culoare Nuc sau Wenge, asortati acelasi finisaj sau macar din aceeasi paleta cromatica si pentru usa de intrare.

     De obicei, dimensiunile usilor sunt standard si se potrivesc anumitor goluri de zidarie. Odata turnata sapa se va stabili si golul de usa de intrare in resedinta. Cum fiecare brand are anumite standarde de dimensiuni, alegerea din timp a furnizorului este foarte importanta. Usa de dimensiuni atipice se poate realiza pe comanda, insa necesita costuri suplimentare. Asadar, inainte de a achizitiona usa de intrare in vila, masurati spatiul de montare si calculati dimensiunile usii si ale tocului. Cereti ajutorul echipei pentru a stabili corect dimensiunile necesare.

     Pentru a crea senzatia de unitate si continuitate, usile resedintei dumneavoastra trebuie sa aiba nuanta parchetului si a mobilierului, iar tocul – aceeasi culoare cu a plintei.

     Specialistii recomanda alegerea unui singur tip de furnir pentru toate usile din locuinta; cele mai frecvente modele au nervurile lemnului orizontale sau verticale. In ultima perioada sunt cautate usile cu ambele tipuri de nervuri.

     Asadar, retineti faptul ca, indiferent de finisaj, usile – fie de exterior sau de interior – se asorteaza cu parchetul! Acestea pot crea contrast, adica parchet deschis si usi inchise sau invers, ori pot fi ton pe ton.

ALEGE USA POTRIVITA

     Usile albe sunt diafane. Daca sunt mate se adapteaza stilului provensal sau american. Ideal este ca usile albe sa se armonizeze cu un parchet intr-o culoare cat mai calda si naturala, cu o tonalitate deschisa. De asemenea, usile albe vor fi scoase in evidenta pe pereti vopsiti in culori mai tari sau pastelate si un mobilier in culori calde.

     Daca finisajul lemnului din parchet are nuante de roscat, cum ar fi Mahon, atunci si usile vor fi dintr-o gama coloristica care contine maron roscat, in niciun caz maron galbui. Usile in culoarea Nucului au personalitate, cele simple se pot incadra in stilul modern, cele cu profilatura, celui clasic.

     In cazul in care optati pentru un parchet Stejar auriu, usile pot fi finisate in aceeasi culoare sau pot crea contrast, avand o culoare mai inchisa.

     Usile cu insertii de sticla sunt o optiune ideala atat din punct de vedere functional, cat si decorativ, pentru spatiile unde este necesara patrunderea luminii din spatiul izolat de acestea, chiar daca este vorba despre sticla sablata. Pe usa rezidentiala in varianta TOP se poate monta orice combinatie de sticla.

USA TA DE EXTERIOR: MODELUL TOP

Usi Metalice Intrare Vila
Usi Metalice Intrare Vila
Usi Metalice Intrare Vila
 • Foaia de usa cu grosimea de 56 mm
 • Placa de otel galvanizat cu o grosime de 0.5 mm, laminata cu PVC, umpluta cu spuma poliuretanica EPS70
 • Cadru vertical din derivate de lemn
 • Yala principala cu 5 puncte de inchidere pe orizontala, clasa 6
 • Yala secundara cu 3 puncte de inchidere pe orizontala
 • Garnitura speciala pe toate imbinarile; cadru de izolare termica (coeficient 1.40 Ud) si izolare fonica (coeficient 28 dB)
 • Clasa de identificare antiefractie RC2
 • Cadru de usa din otel galvanizat cu grosimea de 1.5 mm, laminat in culoarea foii de usa
 • Maner model OLIVIA, in varianta satin
 • Cilindru inferior, clasa de certificare 5
 • Cilindru superior, cu incuietoare pe interior
 • Vizor

DIMENSIUNI STANDARD DISPONIBILE
80N – 880mm x 2060mm
90E – 1000mm x 2080mm

CULORI SI MODELE DISPONIBILE

Usi Metalice Intrare Vila

Pentru a se incadra perfect arhitecturii resedintei dumneavoastra, usa rezidentiala de intrare in vila modelul TOP este disponibila in 6 culori: Antracit, Alb mat, Mahon, Nuc, Wenge si Stejar auriu. De asemenea, exista 6 modele, fiecare cu variantele coloristice existente: Plain, London, Genoa, Parma, Trento si Frame.

MODELE SI PROFILATURI DISPONIBILE

Usi Metalice Intrare Vila

TIPURI DE INSERTII

Optional va puteti personaliza usa rezidentiala Modelul TOP in zeci de variante. Iata cateva modele de inserturi de geam, pe care le puteti combina cu rama din PVC in culoarea foii de usa sau cu rama din inox. Preturile sunt disponibile la cerere.

Usi Metalice Intrare Vila

TIPURI DE GEAMURI SI RAME

USA TA DE EXTERIOR: MODELUL TOP GRAND

Varianta TOP GRAND este o usa dubla de intrare in resedinta, pe care v-o recomandam daca sunt necesare deschideri mai mari.
Modelul TOP GRAND are dublu canat si este disponibil in dimensiunile 120E (1300mmx2080mm) si 140E (1500mm x 2080mm).
Canatul secundar este realizat din aceeasi structura ca si usa, are un sistem de blocare cu ajutorul caruia se fixeaza in toc, sus si jos. La cerere, daca optati pentru insertii de geam sau inox, canatul secundar poate fi realizat in ton cu usa, pentru un aspect unitar si placut.

TIPURI DE INSERTII

ELEMENTE DIN INOX

Accesoriile din inox/otel inoxidabil sunt rezistente la conditii meteo nefavorabile si nu necesita intretinere periodica.
Butucul si cilindrii inferiori si superiori nu sunt din inox. Elementele din inox sunt disponibile doar in varianta argintie.
Sistemul de fixare al balustradei folosesc gaurile de maner si rozeta de blocare de sus a foii de usa. Cand este folosit manerul din aplicat, din inox, deschiderea usii este posibila numai cu utilizarea yalei secundare.

APLICATII DIN INOX

Aplicatiile decorative din inox sunt realizate din fasii de otel inoxidabil fixate pe suprafata foii de usa pentru a-i conferi acesteia un aspect inovativ si modern. Utilizarea otelului inoxidabil asigura rezistenta la intemperii.
Ele pot fi aplicate pe una sau pe ambele fete.

CADRU/TOC DIN OTEL

TOC IZOLAT TERMIC

Fiind vorba despre o usa de intrare in resedinta, un aspect foarte important il constituie faptul ca tocul trebuie sa fie izolat termic (PDT150). Varianta TOP comercializata este un produs care corespunde celor mai severe cerinte de calitate si confort, la nivel international, fiind de asemenea unul dintre putinele produse de pe piata care permit folosirea unui toc de otel izolat termic.

Ce se intampla daca tocul nu este izolat termic?

Marea majoritate a produselor de pe piata nu au tocul izolat termic. Daca la partea interioara suprafata tocului nu este calda, in anotimpul rece se ajunge la punctul de condens, prin diferenta de temperatura de la interior la exterior, respectiv la formarea particulelor de apa, care se depun pe suprafata metalica, iar in timp tocul rugineste.

SECTIUNE USA

ACCESORII OPTIONALE

SISTEME SPECIALE

ALEGETI SISTEME ULTRA-MODERNE DE INCHIDERE:

Fiind vorba despre o usa de intrare in resedinta, un aspect foarte important il constituie faptul ca tocul trebuie sa fie izolat termic (PDT150). Varianta TOP comercializata este un produs care corespunde celor mai severe cerinte de calitate si confort, la nivel international, fiind de asemenea unul dintre putinele produse de pe piata care permit folosirea unui toc de otel izolat termic.

Ce se intampla daca tocul nu este izolat termic?

Marea majoritate a produselor de pe piata nu au tocul izolat termic. Daca la partea interioara suprafata tocului nu este calda, in anotimpul rece se ajunge la punctul de condens, prin diferenta de temperatura de la interior la exterior, respectiv la formarea particulelor de apa, care se depun pe suprafata metalica, iar in timp tocul rugineste.

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

USI METALICE INTRARE VILA

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Cookie necesare

Acestea sunt cookie-urile care ajuta la buna functionare a site-ului. Este de recomandat activarea lor.

__stripe_mid, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_logged_in_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_sec_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_test_cookie, wp-settings-2, wp-settings-time-2

Advertising

Analytics

Altele