Sisteme de rulouri exterioare aluminiu la pret excelent

Rulouri exterioare aluminiu Iasi

Rulouri exterioare aluminiu sunt montate pentru a îmbunătăți confortul și pentru a proteja interiorul împotriva pierderilor de căldură, a radiației solare, a zgomotului (aproximativ 10db), a conducerii la ploaie și a protecției împotriva efracției.

Novaplast este producator de jaluzele exterioare la un pret excelent.

Când rulourile exterioare  sunt coborâte, se creează un fel de pernă de aer între geamul și ruloul. Aerul fix devine un izolator perfect care protejează camera împotriva pierderilor de căldură.

Jaluzelele exterioare aluminiu sunt controlate manual (cu snur) sau cu ajutorul unui motor electric.

De asemenea, este posibil să folosiți controlul radio, senzorii de lumina, timp etc.

Montam rulouri exterioare aluminiu in Iasi, Vaslui,Neamt, Suceava, Botosani si toata zona Moldovei.

 • Sisteme de montare rulouri exterioare
  În funcție de stadiul de dezvoltare al construcțiilor și de posibilitățile tehnice din clădirile existente sau noi, propunem următoarele sisteme de asamblare.
 • Sistemul suprapus
  Este un rulou rulant într-o incintă izolată din PVC fixată pe cadrul ferestrei, formând un întreg cu el, care, ca monolit, este încorporat în deschizătura ferestrei prin intermediul ancorelor și a garniturilor de etanșare din spumă PU. Vă recomandăm acest tip de jaluzele dacă vă aflați la etapa de schimbare a ferestrelor asamblare de jaluzele.
 • Sistem standard cu caseta din aluminiu
  Jaluzelele dintr-o carcasă neizolată din tablă de aluminiu sunt montate în exterior, pe ferestre deja existente în unul dintre următoarele moduri.

  • Pe fațadă , fixat pe perete
  • În glaf

Jaluzelele de la rulou închise atenuează zgomotul, iar perforarea profilelor permite ventilarea camerelor cu obloane închise

 • Sistem de aluminiu adaptabil (ascuns)
  Caseta cu rolete  este montată în exteriorul golului de perete de deasupra deschiderii geamului. Astfel, ghidajul  ruloului este invizibil din exterior sau din interior atunci când este ridicat.
 • Sistemul Lintel
  Acest sistem ar trebui să fie prevăzut în stadiul de construcție a casei, deoarece caseta cu role este montată în izolatie. Instalarea rolei în acest sistem implică ridicarea căptușelii cu o înălțime a cutiei de 250 sau respectiv 290 mm.
  Antetul de căptușeală are o cutie în formă de litera inversată “U”, care este realizată din polistiren expandat și este întărită în partea superioară cu o sârmă de oțel de 3 mm. Ghidajele și armura sunt fabricate din aluminiu

 

Materiale si componente folosite pentru producerea sistemelor de role:

Jaluzelele rulou exterior aluminiu oferite de noi sunt fabricate din materii prime și materiale de cea mai înaltă calitate, precum și din cele mai noi tehnologii.

 • Profile lamele de calitate 
  • PA 39.40,45,52 – profile din aluminiu închise, umplute cu spumă poliuretanică fără freon, perforate și neperforate, ferestre și uși. Greutate de la 2,8 kg la 3,5 kg / m2
  • PE 41 – profil extins din aluminiu închis, cameră goală, cu pereți groși, neperforată, ferestre și uși. Greutate 6,9 ​​kg / m2
  • PEK 52 profile din aluminiu –  profil extrudat Greutate 4,75 kg / m2
  • PA 77 profil închis aluminiu, umplut cu spumă poliuretanică Greutate 6 kg / m2
 • Casete
  • Caseta Aluminiu tesita 45 de grade, dimensiuni 125-350 mm, din aluminiu, laminat la rece, vopsit
  • Caseta OVAAL din aluminiu de la 137 la 205 mm din aluminiu extrudat, vopsit
  • PVC de la 165 la 245 mm înclinat la 90 de grade, cu un profil din PVC rigid, izolat cu inserție din polistiren.

Sisteme de actionare pentru rulouri exterioare aluminiu

Unitate manuală de actionare

 • Unitatea manuală este utilizată numai pentru jaluzele de ferestre și uși cu greutatea maximă de lamele de 20 kg. Oferim control:
  • folosind sistem de tracțiune (snur) tras direct sau folosind un retractor cu o pârghie.
  • prin intermediul unui arc cu auto-înfășurare plasat în arborele rulmentului, serviciul este realizat prin tragerea directă a mânerului plasat în banda inferioară.

Unitate electrică de actionare

Acționarea electrică poate fi folosită în orice rulou exterior și este necesară pentru lamele cu greutatea de peste 20 kg . Elementul direct de ridicare și coborâre a ruloului este motorul tubular de putere adecvat, amplasat în arborele rulmentului, motorul poate fi echipat suplimentar cu un operator manual de urgență “NHK “,care permite ruloului  să fie operat manual în cazul unei caderi temporare de energie electrică.

Puteți controla ruloul exterior electric cu :

 • Comutatorul de cheie rulou – cel mai simplu control standard, sub forma unui comutator de perete ascuns sau montat pe perete, instalat lângă blind sau oriunde în clădire.
 • Comutatorul cu cheie – controlul se face prin rotirea cheii în încuietoarea care seamănă cu încuietoarea “Yale”. Această soluție este foarte utilă atunci când este necesar să se deschidă orbii din exteriorul clădirii, din arcade de cumpărături sau din stradă.
 • Telecomanda dedicata rulou – serviciul se efectuează prin intermediul unui transmițător (telecomandă) care trimite un semnal radio către receptorul instalat în motorul ruloului.
 • Control automatizat– operațiunea se efectuează în mod spontan prin intermediul impulsurilor de intrare printr-un temporizator programat sau prin intermediul unui senzor de vânt, senzor de vânt sau de temperatură.Acest tip de control vă permite să generați impulsuri în mod aleatoriu (coborârea, ridicarea orbului) marcând astfel absența utilizatorului. Acest control vă permite să vă ocupați de întregul grup de unități de la un controler.
 • Tehnologie Io-Homecontrol     controlează de la orice locatie prin internet cu fiecare dispozitiv din apartament, casa .

 

Visezi la o casă caldă, liniștită și sigură?

Jaluzelele exterioare rulou satisfac aceste așteptări. În plus, jaluzele, care apar într-o gamă largă de culori, vor schimba aspectul casei, dându-i un caracter individual.

Jaluzelele externe sunt un element foarte popular și practic de finisare la domiciliu. Ele îndeplinesc multe funcții importante, rezolvând diverse probleme legate de utilizarea clădirii. Cel mai adesea, le folosim pentru a ne proteja împotriva schimbărilor climatice și a protecției suplimentare a casei de către hoți, vandalism, etc.

După cum arată statisticile poliției – în casele și apartamentele de o singură familie, situate la parter sau etajul întâi, accesul hotilor se întâmplă cel mai adesea prin ferestre și uși de balcon. Deja ruloul obișnuit descurajează un hoț potențial să încerce să intre.

 

În multe tipuri de jaluzele, pot fi adăugate dispozitive de securitate suplimentare pentru a preveni ridicarea ruloului de la exterior, cum ar fi șuruburile automate sau umerii de blocare. Rulourile exterioare  ne protejează de un vecin curios sau de trecători curiosi.

Rulouri Exterioare aluminiu  – Construcție din aluminiu cu ghidaje de protecție împotriva intemperiilor.

 Datorită ansamblului extern, ruloul exterior în afară de protecția solară, acționează și ca un aparat de “aer condiționat” – capacitatea de a regla temperatura în încăpere.În plus, se izolează perfect termic permițând reducerea semnificativă a costului încălzirii.

Rulouri exterioare aluminiu – sunt manuale, cu mecanisme semi-automate și sisteme de acționare electrice cu sisteme de telecomandă care vă vor permite să utilizați rulourile confortabile.

Atunci când sunt utilizate corespunzător, acestea concurează eficient cu echipamentele de climatizare.

O noutate in piata este ruloul cu motoare alimentate de energie solară (fotocelule sunt situate pe cutia de rulou și bateria din interiorul clădirii).

Utilizarea comenzilor automate devine din ce în ce mai populară.

Jaluzelele de fațadă în aer liber diferă de celelalte tipuri de jaluzele prin faptul că sunt montate pe fațada clădirii, a ferestrei sau a cadrului ușii.

Casetele la rulourile de aluminiu sunt dreptunghiulare sau ovale.

Rulourile sunt fabricate din aluminiu, PVC, oțel sau aluminiu. Profilele sunt realizate din aceleași materiale. Jaluzelele de fațadă sunt controlate manual – bandă, cablu, manivela – sau cu ajutorul unui motor electric.

Există, de asemenea, posibilitatea utilizării senzorilor automati de lumina, timp, vânt, etc. În funcție de înălțimea deschiderii ferestrei și de înălțimea profilului lamelei pentru producția de jaluzele exterioare, se utilizează cutii cu secțiune pătrată.

Lamele cu înălțimi de 39, 45 și 52 mm și lamele de otel cu rezistență sporită la spargere, de 41 mm înălțime, reprezintă lamela cea mai comună.

În aceste jaluzele se folosește lamela din aluminiu extrudat, cu spumă poliuretanică injectată sau extrudată cu PVC.

Desfasurarea externă este un dispozitiv bazat pe principiul de înfășurare a elementelor conectate pe axul de înfășurare.

Amplasarea rulourilor exterioare

În funcție de metoda de construcție și de locul de instalare, distingem ferestrele (în aer liber), garajul și jaluzelele exterioare.   Jaluzelele exterioare  sunt folosite pentru a proteja interiorul împotriva pierderilor de căldură, a radiației solare, a zgomotului și ca protecție împotriva efracției.

Rulourile  exterioare pot fi montate pe fațada clădirii, pe fereastra, pe glaf sau pe o incorporate in zid. Atunci când jaluzelele sunt coborâte, se creează un fel de pernă de aer între geam și rulou, aerul devine un izolator perfect care protejează camera de pierderea de căldură. Acest lucru se întâmplă în condiții de iarnă. In vara, ruloul exterior aluminiu ne protejeaza de razele soarelui si impreuna cu “perna de aer” nu permite penetrarea caldurii in cladire.

 

Versiunea anti-efractie utilizeaza profile armate speciale (aluminiu sau otel) si o tehnica de asamblare standard diferita. Elemente: cutie cu armatura cu role fabricate din profile interconectate, terminate cu o sina inferioara a ghidajelor verticale.

2 comentarii la „Sisteme de rulouri exterioare aluminiu la pret excelent”

 1. Ce preț au cele aplicate din aluminiu pe alb cu acționare manuala și cu plase de insecte incorporate .Din Bacău va deranjez.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Cookie necesare

Acestea sunt cookie-urile care ajuta la buna functionare a site-ului. Este de recomandat activarea lor.

__stripe_mid, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], wordpress_logged_in_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_sec_ea3c082a478a0555b41790aaa5e49a5d, wordpress_test_cookie, wp-settings-2, wp-settings-time-2

Advertising

Analytics

Altele